Groendal,
le premier fromage
belge dans l’espace
Une entreprise familiale de Roulers où la qualité,
l’artisanat et l’amour du métier sont au centre
de l’attention. Les saveurs de nos fromages sont
addictives et l’astronaute américaine Shannon
Walker n’a pas pu y échapper non plus. Sa passion
pour les fromages Groendal est si grande qu’elle a
fait livrer l’OG Kristal (Brokkeloud Roeselare) et
Old Farmdal (Oud Roeselare) dans l’espace.
The Team teachable
Oud Roeselare / Old Farmadal
De Oud Roeselare heeft gedurende 12 maanden langzaam gerijpt op houten planken.

Kenmerkend aan de kaas is zijn pittige smaak, waarbij lichte zoutkristallen zorgen voor een unieke smaaksensatie.

De kaas heeft een zilveren medaille behaald op de World Cheese Awards.
Brokkeloud Roeselare / OG Kristal
De Brokkeloud Roeselare heeft een langzame rijping gehad op houten planken van minimum 18 maanden.

Kenmerkend aan de kaas is zijn sterke smaak, die vol zit van de zoutkristallen en hierdoor zorgen voor een unieke smaaksensatie. Ondanks zijn leeftijd is de kaas toch nog zacht in de mond.

De kaas heeft een gouden medaille behaald op de World Cheese Awards.

© 2021 Groendal
Groendal
Koolzaadstraat 3
8800 Roeselare